Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki
na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi.
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w trybie podstawowym bez negocjacji, na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. – Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. z 2019 r., poz. 1129) zwanej dalej „ustawą Pzp”, oraz aktów wykonawczych do ustawy.
Wykonawca składa ofertę o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, dalej „wniosek” za pośrednictwem „Formularza do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku” dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu.
W formularzu do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku Wykonawca zobowiązany jest podać numer ogłoszenia BZP (wtedy dane postępowania zaciągną się automatycznie) lub numer referencyjny nadany sprawie przez Zamawiającego (wtedy dane postępowania należy wypełnić ręcznie. UWAGA – w tym przypadku należy podawać numer Id Postępowania z miniPortalu)
Tuchola, 26.11.21.
INFORMACJA O KWOCIE, JAKĄ ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA
PRZEZNACZYĆ NA SFINANSOWANIE ZAMÓWIENIA
Plik do pobrania:../../../../../files/file/mi%C4%99sne%202021/kwota%20mi%C4%99so.pdf