Ogłoszenie nr 529192-N-2019 z dnia 2019-03-25 r.
Technikum Leśne im. Adama Loreta w Tucholi
Ogłasza
Przetarg nieograniczony 2141-6/2019
dostawa art. spożywczych na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Pliki do pobrania:
ogłoszenie: ../../../../../files/file/spo%C5%BCywcze%202019/Og%C5%82oszenie%20nr%20529192%20spo%C5%BCywcze%202019.doc
Dyrektor szkoły
dr inż. Piotr Marciniak
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zmiana w SIWZ
W dniu 26.03.2019 Zamawiajązy dokonał poprawy pomyłki w formularzu asortymentowo- cenowym Części II art. mleczarskie w pozycji 16
16 |
Jogurt z owocem, min. 125g różne smaki, różnych producentów, zawartość cukru max 13,5g w 100g produktu |
szt. |
było 4,5, ma być 4500 |
|
|
|
poprawny SIWZ do pobrania:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogłoszenie nr 540060057-N-2019 z dnia 28-03-2019 r.
Tuchola:
OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA
OGŁOSZENIE DOTYCZY:
Ogłoszenia o zamówieniu
INFORMACJE O ZMIENIANYM OGŁOSZENIU
Numer: 529192-N-2019
Data: 25/03/2019
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Technikum Leśne w Tucholi im. Adama Loreta, Krajowy numer identyfikacyjny 34034374500000, ul. ul. Nowodworskiego 9, 89-500 Tuchola, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 523 348 661, e-mail sekretariat@tltuchola.pl, faks 523 348 665.
Adres strony internetowej (url): www.tltuchola.pl
SEKCJA II: ZMIANY W OGŁOSZENIU
II.1) Tekst, który należy zmienić:
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.2)
W ogłoszeniu jest: 2019-04-02
W ogłoszeniu powinno być: 2019-04-05
W dniu 28.03.2019r. Zamawiający zamieścił zmiany w druku asortymentowo-cenowym cz. IV (zaznaczone na czerwono) w związku z powyższym przesunął termin składania ofert na dzień 5.04.2019r.
12 |
Koncentrat pomid. 30 % w puszce 800 g / 900g wartość odżywcza na 100 g produktu minimum : białko 3,6g, węglowodany 18 g , tłuszcze 0-1 g, z terminem przydatności do spożycia min18 m-cy polski lub UE |
szt. |
220 |
|
|
|
13 |
Koncentrat pomid. 30 % w puszce 4,5kg wartość odżywcza na 100 g produktu minimum : białko 3,6 g, węglowodany 18 g , tłuszcze 0-1 g, z terminem przydatności do spożycia min 18 m-cy polski lub UE |
szt. |
100 |
|
|
|
14 |
Przyprawa w płynie do zup i potraw w opakowaniu 6kg i 37 kg skład minimum : woda, sól, karmel , kwas cytrynowy, ekstrakt z lubczyka, z terminem przydatności do spożycia min 18 m-cy |
kg |
407 |
|
|
|
15 |
Dżem z owoców niskosłodzony różne smaki (wiśnia, truskawka, cz. porzeczka, śliwka, i inne) w opakowaniu –wiaderko netto 3kg, min 40g owoców w 100g produktu |
szt |
150 |
|
|
|
Plik do pobrania SIWZ po zmianie:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Informacja z sesji otwarcia ofert:
Plik do pobrania:../../../../../files/file/spo%C5%BCywcze%202019/Info%20z%20sesji%20otwarcia%20ofert%20spo%C5%BCywcze%202019.pdf
Pokaż informacje o artykule