Tuchola, dnia 10.03.2017 r.
ZP 2141-2/2017
Wykonawcy
(biorący udział w postępowaniu)
ZAWIADOMIENIE
O WYBORZE OFERTY NAJKORZYSTNIEJSZEJ
Technikum Leśne w Tucholi na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych informuje, że w trybie przetargu nieograniczonego w postępowaniu w sprawie udzielenia zamówienia publicznego na dostawę art. Spożywczych na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi wpłynęły następujące oferty.
1. dostawa pieczywa
Numer oferty |
Nazwa (firma) i adres Wykonawcy |
Kryteria oceny ofert |
punktacja |
|
Cena brutto w zł |
Termin płatności |
|||
9/1
|
GS SCH Pruszcz Ul. Dworcowa 8/1 86-120 Pruszcz |
37 560 zł |
30 dni |
100 |
2. dostawa art. mleczarskich
Numer oferty |
Nazwa (firma) i adres Wykonawcy |
Kryteria oceny ofert |
punktacja |
|
Cena brutto w zł |
Termin płatności |
|||
10/1 |
Spółdzielnia Mleczarska „Świecka” Ul. Chełmińska 6 86-101 Świecie |
121 978,35 |
30 dni |
100 |
3. dostawa mięsa i wędlin
Numer oferty |
Nazwa (firma) i adres Wykonawcy |
Kryteria oceny ofert |
punktacja |
|
Cena brutto w zł |
Termin płatności |
|||
8/1 |
PPHU „JHON” Paweł Jhon Grotki, ul Źródlana 5 64-140 Włoszakowice |
201 271,05 |
30dni |
94,35 |
11/2 |
GS SCH Pruszcz Ul. Dworcowa 8/1 86-120 Pruszcz Fax 52 3308123 |
188 629,45 |
30 dni |
100 |
12/3 |
Wytwórnia Wędlin Zbigniew Zabrocki Górki Wyb 2 83-442 Karsin |
201 506,50
|
30dni |
94,24 |
4. dostawa art. Sypkich i konserwowych, koncentratów
Numer oferty |
Nazwa (firma) i adres Wykonawcy |
Kryteria oceny ofert
|
punktacja |
|
Cena brutto w zł |
Termin płatności |
|||
3/1 |
PPH Polaris Małgorzata Gruszczyńska Ul. Żołnierska 20a 62-800 Kalisz |
82 966,54 |
30 dni |
87,07 |
7/2 |
ABER Sp. Z o.o. Oddział Bydgoszcz Ul. Przemysłowa 8 85-758 Bydgoszcz |
72 235,77
|
30 dni |
100 |
13/3 |
P.H. Frykas Elżbieta Nieżórawska Grzegorz Nieżórawski Ul. Bydgoska 13a 89-500 Tuchola |
74 359,00
|
30 dni |
97,45 |
14/4 |
P.U.H Mirex K i H Mirek Sp.j. Ul. Przemysłowa 10 77-300 Człuchów |
85 571,80 |
30 dni |
84,42 |
5. dostawa jaj
Numer oferty |
Nazwa (firma) i adres Wykonawcy |
Kryteria oceny ofert |
punktacja |
|
Cena brutto w zł |
Termin płatności |
|||
1/1 |
Sprzedaż Hurtowa i Detaliczna Jaj Sielezin Mieczysław Ul. Żuromińska 11 09-304 Lubowidz |
8 840,00
|
30 dni |
94,12 |
2/2 |
PPH Polaris Małgorzata Gruszczyńska Ul. Żołnierska 20a 62-800 Kalisz |
11 960,00 |
30 dni |
69,56 |
13/3 |
Zespół Rolników Indywidualnych Janka Witold Ciele, ul. Ułańska 20 86-005 Białe Błota |
8 320,00 |
30 dni |
100 |
6. dostawa soków 100%
Numer oferty |
Nazwa (firma) i adres Wykonawcy |
Kryteria oceny ofert |
punktacja |
|
Cena brutto w zł |
Termin płatności |
|||
4/1 |
PPH Polaris Małgorzata Gruszczyńska Ul. Żołnierska 20a 62-800 Kalisz |
26 460,00 |
30 dni |
64,21 |
5/2 |
Zakład Sadowniczy Wtelno Sp. Z o.o. Ul. Kościelna 3 86-011 Wtelno |
16 989,00 |
30 dni |
100 |
6/3 |
ABER Sp. Z o.o. Oddział Bydgoszcz Ul. Przemysłowa 8 85-758 Bydgoszcz |
18 900,00 |
30 dni |
89,89 |
W niniejszym postępowaniu wybrano jako najkorzystniejsze następujące oferty:
- cz. 1 – dostawa pieczywa
GS SCH Pruszcz
ul. Dworcowa 8/1
86-120 Pruszcz
- cz. 2 – dostawa art. mleczarskich
Spółdzielnia Mleczarska „Świecka”
Ul. Chełmińska 6
86-101 Świecie
- cz. 3 – dostawa mięsa i wędlin
GS SCH Pruszcz
ul. Dworcowa 8/1
86-120 Pruszcz
- cz. 4 – dostawa art. Sypkich, konserwantów, ….
ABER Sp. Z o.o.
Oddział Bydgoszcz
Ul. Przemysłowa 8
85-758 Bydgoszcz
- cz. 5 – dostawa jaj
Zespół Rolników Indywidualnych
Janka Witold
Ciele, ul. Ułańska 20
86-005 Białe Błota
- cz. 6 – dostawa soków 100%
Zakład Sadowniczy Wtelno Sp. Z o.o.
Ul. Kościelna 3
86-011 Wtelno
Od niniejszej decyzji przysługują środki ochrony prawnej określone w ustawie z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych - dział VI "Środki ochrony prawnej".
Zamawiający żąda niezwłocznego potwierdzenia faktu otrzymania niniejszego zawiadomienia zgodnie z art. 27 ust. 2 ustawy Pzp.
wywieszono w dniu 10.03.2017 r. na tablicy ogłoszeń Technikum Leśnego w Tucholi
zdjęto z tablicy dnia ……………………………………
Dyrektor Szkoły
mgr Aniela Czyżyk
Pokaż informacje o artykule